Αδιαβροχοποίηση μαρμάρου AP 104 APOLLON 750ml

Αδιαβροχοποίηση μαρμάρου AP 104 APOLLON 750mlΑδιαβροχοποίηση μαρμάρου AP 104 APOLLON 750ml

Υδατοαπωθητικό φιλικό προς το περιβάλλον. υδατοαπωθητικό νανοτεχνολογίας χωρίς οργανικούς διαλύτες, Σφραγίζει και προστατεύει τσιμέντο, πλάκες τσιμέντου, κονιάματα, αρμούς, κεραμικά, τούβλα, αγυάλιστα μάρμαρα και γρανίτες.
Αρχική τιμή με ΦΠΑ: 6,76 €
Τελική τιμή με ΦΠΑ: 6,08 €
Έκπτωση: 10%

48h.gif

Preloader

ΚΑΛΥΠΤΙΚOΤΗΤΑ

7 - 20 m2/L. Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Οι καλυπτικότητες είναι ενδεικτικές και αναφέρονται σε μια απλή στρώση του προϊόντος.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ

5 έως 6 χρόνια ανάλογα με την χρήση της επιφάνειας. Για την καλύτερη προστασία της αδιαβροχοποίησης οι επιφάνειες συνιστάται να καθαρίζονται με ένα ήπιο καθαριστικό όπως το AP-302.


ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μορφή:   Υγρό
Χρώμα:   Διαφανές
Οσμή:   Ήπια
Πυκνότητα:   1 gr/cm3
pH:   8
Σημείο ανάφλεξης:   100 °C
Σημείο πήξης:   -5°C


Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες από 3°C έως 30°C.    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Υδατοαπωθητικό νανοτεχνολογίας χωρίς οργανικούς διαλύτες, φιλικό προς το περιβάλλον. Σφραγίζει και προστατεύει τσιμέντο, πλάκες τσιμέντου, κονιάματα, αρμούς, κεραμικά, τούβλα, αγυάλιστα μάρμαρα και γρανίτες, καθώς και όλα τα πετρώματα, φυσικά και τεχνητά, από νερό, φυσικούς ρύπους, λεκέδες καφέ κ.α. Μηδενίζει την απορροφητικότητα της επιφάνειας στο νερό επιτρέποντας παράλληλα την διαπνοή της, χωρίς να αλλάζει το χρώμα της. Δεν δημιουργεί φιλμ και δεν κιτρινίζει. Έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 

 

ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Φροντίστε πάντα ο χώρος εφαρμογής να είναι επαρκώς αεριζόμενος. Σε καλά καθαρισμένη και στεγνή επιφάνεια απλώνετε το υγρό χωρίς αραίωση με ένα πινέλο, ρολό ή spray σε μία ή και περισσότερες στρώσεις, απλώνοντας τα όποια υπολείμματα υγρού. Η δεύτερη στρώση πρέπει να εφαρμόζεται όσο η επιφάνεια είναι ακόμα νωπή. Τα όποια υπολείμματα μπορούν να απομακρυνθούν αφού στεγνώσει η επιφάνεια.

Η επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από έξι ώρες ενώ η μέγιστη προστασία επιτυγχάνεται μετά την πλήρη ωρίμανση του υλικού. Για την πλήρη ωρίμανση του υλικού χρειάζονται 48–72 ώρες ανάλογα με τις συνθήκες υγρασίας.

 


 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ

Μακριά από παιδιά.
Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια.
Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα.
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Τελευταίες Καταχωρήσεις